Bilete la Concertul Orchestrei de Camera Ciuc

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

La sfârșitul lunii septembrie, Orchestra de Cameră Ciuc va interpreta de la "doi clasici", muzică de Johann Sebastian Bach și Wolfgang Amadeus Mozart. Orchestra de coarde va fi condusă de pianistul și dirijorul Zoltán Fejérvári. Solistul din Budapesta va interpreta câte un concert de pian de Bach și Mozart, precedate de două compoziții orchestrale.

Mai multe informații despre artist pot fi găsite aici: www.zoltanfejervari.com

În program:
Bach: Concertul Brandenburgic nr. 3, BWV 1048
Bach: Concert pentru pian în re minor, BWV 1052
---
Mozart: Adagio și fugă, K. 564
Mozart: Concert pentru pian în mi bemol major, K. 271

Concertul este finanțat de Consiliul Municipiului Miercurea Ciuc și de Fondul BGA Zrt. din Ungaria.


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.