Bilete la Concert live: Cargo si Dan Helciug - Prohibitiv - Caritate prin ARTA; LICITATIE!

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 apr 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

În seara zilei de 1 aprilie 2023, Lions Club Cosmopolitan București organizează un eveniment caritabil de excepție în beneficiul adolescenților cu diferite dependențe. Vă invităm să vă alăturați nouă într-o seară de muzică și artă, la Palatul Snagov.
Evenimentul va începe la ora 18:00 și va cuprinde două concerte susținute de Trupa Cargo și Dan Helciug, sub îndrumarea maestrului de ceremonie Bob Rădulescu.
În timpul evenimentului, vă veți bucura de o cină de gală plină de bunătăți și mâncăruri alese, pregătite special pentru această ocazie.Va fi o seară cu totul specială, vom organiza o licitație de artă deosebită, cu lucrări semnate de mari artiști precum Salvador Dali, Picasso, Goya, Tapies, Miro si Velazquez. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate pentru echiparea primului Campus din România dedicat adolescenților cu diferite dependențe.
Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de muzică de calitate, artă de excepție și de a contribui la o cauză nobilă. Vă așteptăm cu drag la Palatul Snagov pe 1 aprilie 2023 începând cu ora 18:00!

Catalog licitatie AICI

Obiectele de artă, toate, vor avea certificatele de autentificare atașate. Surpriza serii ...rămâne o surpriză!!!

Durata evenimentului este de aproximativ 5 ore si include meniu cu servire à la carte.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.