Bilete la Concert Bibanu la Beraria H

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Duminică - 20 octombrie - Bibanu & The Hood Orchestra urcă pe scena Berăriei H pentru lansarea celui mai nou album ”Nu ai sentimente”. Vei avea ocazia să asculți, în premieră și în interpretare #live, piesele de pe album.

Alături de Puya, Sebastian Lala (chitară), Azde (vioară) şi invitații lor au creat un show atipic pentru muzica reggae/rap din România.

Despre Bibanu:
Bibanu este unul dintre artiștii cu experiență din România şi de-a lungul timpului a colaborat cu: Puya, Delia, Camuflaj, Nico, Kamelia, Jo, Boier Bibescu, El Nino & mulți alții. Cea mai cunoscută piesa a artistului rămâne una solo -"Mă Descurc".

The Hood Orchestra este un concept nou în România, care va rămâne o surpriză până pe 20 octombrie.

HipHopEra este un proiect care presupune preluarea hiturilor rap vechi și refăcute pe beaturi 2019.

Invitați: Puya, Sonny Flame, Claudia Pavel, Click, Sebastian Lala, Azde, Reckaze & more

Acces: 20:30 // Show: 22:30

Bilete în PRESALE (preț redus):
25 lei - Acces general (cu loc la masă)

La intrare, biletele vor avea prețul:
35 lei - Acces general (cu loc la masă)

Important:
* În zona din fața scenei nu vor exista mese și scaune.
* Evenimentul poate include elemente verbale și vizuale nerecomandate minorilor. Recomandăm ca minorii să fie însoțiți de un adult.

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.

Rezervările se fac la:
- 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.