Bilete la COLD WAR

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 iul 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

„Războiul rece” se deschide cu un prim-plan al unui țăran polonez într-un avanpost montan care cântă o melodie populară tradițională în timp ce privește camera, sugerând un hiper-prezent. Acest lucru prezent, însă, este contracarat aproape instantaneu când ne dăm seama că Irena (Agata Kulesza), muzicologă, a venit aici pentru a înregistra această melodie, iar altele, sugerând păstrarea a ceea ce altădată a fost mai degrabă decât o sărbătoare a ceea ce este. La urma urmei, este post-al doilea război mondial, istoria Poloniei amenințând că va fi întemeiată în angrenajul comunismului impus sovietic. Acest lucru devine evident atunci când Irena și Wiktor (Tomasz Kot), un dirijor, recrutează săteni în munți pentru un ansamblu care să onoreze trecutul popular al națiunii lor prin turnee și spectacole. Cu toate acestea, dacă aceste cântece, după cum explică Irena, sunt agnostice din punct de vedere politic, ei și Wiktor sunt rugați rapid de funcționarii guvernului să includă mai multe referințe la, să zicem, reforma funciară sau, știți, dragul unchiului Joe. În acest moment, preconizând un film în care minimalul este frecvent monumental, Wiktor nu spune nimic, trădându-și dorința de a merge mai departe, în timp ce Irena rezistă și apoi cade complet din film.

LOCATIA:
https://goo.gl/maps/EdysZMYCu5m4rKj46

INFO COVID 19

Accesul va fi permis cu 80 de minute de începerea filmului în baza biletului, abonamentului sau a invitației.
La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate sau confirmate de agenti.
Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente fiecare persoana va fi verificata cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incinta doar persoanele care au maximum 37,3 grade Celsius.
Persoanele care refuză sa fie verificata temperatura nu vor avea acces. Vă rugăm să purtați mască de protecție și să respectați distantanța fizică.
Toate persoanele vor avea acces în spațiul dedicat proiectiei de film respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta.
Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației noastre.
Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 vă rugăm să respectați distanțarea fizică. Spațiul este special creat doar pentru eveniment și orice încălcare a acestei prevederi este o încălcare a ordonanței privind starea de alertă și vă supuneți amenzilor acestei ordonanțe.
Până la noi detalii ale autorităților, accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie sa purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând la o distanță recomandată de 2 metri între persoane . Este recomandat să folosiți toaletele înaintea plecării de acasă.
În cazul în care doriți să părăsiți zona de cinema înainte de finalizarea filmului vă rugăm să folosiți numai aleile de acces și ieșirea special marcată în acest sens.
Acestea sunt detaliile oferite de autorități până în acest moment și se pot schimba periodic în funcție de evoluția Covid-19. Vă solicităm cooperarea, răbdarea și înțelegerea în acest timp.
Orice încălcare a regulilor de mai sus atrage pierderea dreptului de vizionare și părăsirea imediată a spațiului CineFilm.
În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.
Vă informăm că participarea la unele evenimente este nerecomandata minorilor, putând exista momente în care se vor difuza calupuri publicitare cu conținut nerecomandat minorilor.
Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim vizionare plăcută!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.