Bilete la Classic Evergreen

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 aug 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Filarmonica de Stat Oradea vă invită din nou la concert!

De data aceasta, orchestra de suflători a filarmonicii - Wind Ensemble Oradea - va face să răsune acorduri îndrăgite din lucrări interpretate de George Gershwin, Édith Piaf, Frank Sinatra, ABBA, Queen, Elton John, Michael Bublé, Adelle sau Lady Gaga.
Dirijor: Lorenzo Moroni
Solistă: Nagy Timea

6 August, Sala de concerte Enescu-Bartók, ora 20:00

Biletele se pot achiziționa de la Casieria Filarmonicii de Stat din Oradea, Str. Moscovei nr. 5, de luni până vineri între orele 11-16.

Pret bilet 35 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.