Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton - Spargatorul de Nuci

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 nov 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton - „Spargatorul de nuci” ANULAT

Pe 4 si 5 noiembrie 2017, la Sala Palatului din Bucuresti, Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton trebuiau sa sustina unul dintre cele mai impresionante spectacole adresate nu doar copiilor, ci intregii familii.

Datorita lipsei de interes a publicului pentru spectacolul Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton „Spargatorul de nuci”, cele doua reprezentatii s-au anulat.

„Le multumim tuturor celor care au dorit sa faca parte din povestea noastra, care mai cred in cultura si originalitate. Ne pare sincer rau ca trebuie sa dezamagim publicul, insa nu a fost o alegere, ci o cerinta, datorata lipsei de interes a publicului pentru spectacol.„Spargatorul de nuci” nu va mai avea loc nici pe 4, nici pe 5 Noiembrie, asa cum fusese anuntat" transmite organizatorul.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul Bilete.ro sunt rugate sa transmita un e-mail catre office@bilete.ro in vederea restituirii contravalorii biletelor, incepand cu data de 14noiembrie 2017. Restituirile financiare vor incepe dupa data de 14 noiembrie 2017.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa Bilete.ro

Distribuie aceasta pagina