Bilete la Chimia fericirii de la A la Extaz

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 22 nov 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Salutare dragilor dragi, bun venit la un modul de meditatie live, care are loc pe ZOOM, timp de 4 seri, 22-25 Noiembrie, 2021, de la ora 21:20 la ora 22:20.

Eu sunt Ovidiu Yang, Life Coach, Instructor Interational ThetaHealing, Teapeut Holistic, Facilitator si Speaker la evenimente de dezvoltare personala si crestere vibrationala.

Sunt insa ca si voi, OM, SUFLET, ENERGIE.

In CHIMIA FERICIRII DE LA “A” LA EXTAZ, ne va ajuta sa ne manifestam un invitat aparte:

MARIUS VORNICESCU Teh. Nutritionist, Instructor de Hatha Yoga si Meditatie, Terapeut holistic, Psiholog, Osteopat, realizator al emisiunii STIINTA SACRA si multe altele.

Marius este in primul rand un practicant de viata buna, a organizat si organizeza calatorii initiatice, tabere si evenimente in care se pune total in folosul oamenilor.

Modulul se desfasoara pe o durata de 4 zile a cate 40 de minute pe zi, incepand de luni pana joi incusiv, de la ora 21:20 pana la ora 22:20 (ora Romaniei).

Important este sa aveti o conexiune buna la internet si casti, pentru ca energia si sunetul este ceea ce va conta, nu conteaza imaginea intrucat poti sta confortabil cu ochii inchisi in timpul meditatiei!

IMPORTANT!

Este necesar sa ai un cont de Facebook si sa intri in grupul de Facebook de meditatie.

Cum si unde va avea loc meditatia?

Vei accesa grupul de Facebook inchis “Meditatii ONLINE cu Ovidiu Yang”, si acolo vei primi un link de conectare care va fi postat pe grup inainte cu 10 minute de incepre, adica la ora 21:10. Linkul ramane postat.
Accesezi linkul si vei fi redirecionat pe ZOOM, acolo va avea loc meditatia. Este necesar sa intri la timp (cel tarziu la 21:20) si atat.

Nu este necesar decat sa ai 40 de minute de liniste, sa stai intr-o pozitie confortabila.

NU ESTE NECESAR SA AI EXPERIENTA SAU VREO PREGATIRE IN DOMENIU! POATE PARTICIPA ORICINE!

INSCRIERE IN GRUPUL INCHIS:
Dupa ce ai facut plata, cauta grupul “MEDITATII ONLINE CU OVIDIU YANG”, cere sa intri si eu iti voi da accept.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.