Bilete la CFR 1907 Cluj v FC Viitorul

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vineri e Ziua Îndrăgostiților de... FOTBAL!

De Valentine’s Day, ia-ți iubita sau soția și hai la MECI! Tu îți iei bilet, iar EA intră GRATIS cu Viitorul!

Sectoarele 43 și 39 din Tribuna 2, iar sectorul 22 din Tribuna 1 sunt destinate CUPLURILOR. Tu îți iei bilet, iar doamna ta intră gratis și se poate așeza lângă tine pe locul din stânga ta.

De asemenea, abonații echipei noastre vor avea posibilitatea să își aducă și ei iubita sau soția la meciul cu Viitorul și se vor putea așeza în același sector în care au abonament. Abonații de la VIP vor avea și ei posibilitatea să intre alături de doamne însă doar în Tribuna 1, sector 20 (datorită faptului că la VIP nu mai există suficiente locuri disponibile).

Elevii beneficiază de intrare gratuită la acest meci, pe baza carnetului de elev în Tribuna 2 (sectoarele 46 și 53) și în Galeria CFR.
Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.