Bilete la Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

În datele de 7 şi 8 iunie, la Cluj Napoca are loc o nouă ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Vă aşteptăm să îi vedeţi pe cei mai valoroşi atleţi români şi atleţi de valoare internaţională concurând pe Cluj Arena.
Dinamismul şi frumuseţea unui spectacol de atletism nu se poate traduce în cuvinte! Vă aşteptăm pe Cluj Arena în 7 şi 8 iunie, începând cu ora 18.45 pentru un regal atletic.
Veţi vedea probe de alergări (100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 5000m, 100/110mg, probe de ştafetă ), probe de aruncări (ciocan, disc, suliţă), probe de sărituri (lungime, înălţime, prăjină). Un spectacol de peste 3 ore asigurat de cei mai buni atleţi ai momentului!
Biletele s-au pus în vânzare pe Bilete.ro, vânzător oficial şi exclusiv de bilete pentru Campionatele Internaţionale de Atletism ale României.

Mai multe informaţii despre ediţia 2019 a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” aflaţi de pe site-ul competiţiei www.internationale.fra.ro

Accesul se face de la ora 17:30, spectacolul incepe de la orea 19:00

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.