Bilete la Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 iun 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Campionatele Internationale ale României, ediţia 65!

Pe Cluj Arena, în 5 şi 6 iunie 2020, va avea loc a 65-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României!

Haideţi să îi vedeţi pe cei mai puternici atleţi români, alături de atleţi din întreaga lume, înfruntându-se pentru aur în cele mai spectaculoase probe atletice!
Competiţia fanion a României este din acest an înscrisă în calendarul European Athletics, fiind prezentă pe harta atletismului european din 2020!

Cea de-a 65-a ediție a Campionatelor Internaționale ale României va găzdui următoarele evenimente:
În prima zi, spectatorii vor putea asista la probele feminine de prăjină, ciocan, înălţime, triplu salt, 100m garduri, 100m, 400m, greutate şi la probele masculine de 110m garduri, suliţă, 100m, 400m, triplu salt, disc.

A doua zi spectacolul atletic va continua cu probele feminine de lungime, disc, 400m garduri, 800m, suliţă, 200m, 5000m şi 4x400m şi probele masculine de prăjină, ciocan, greutate, înălţime, 400m garduri, 800m, 200m, lungime, 5000m, 4x400m.

Federaţia Română de Atletism vă invită cu drag la acest eveniment unde vom trăi împreună două zile aflate sub semnul performanţei, emoţiei şi spectacolului!

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.