Campionatele Internationale de Atletism ale Romaniei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 iun 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

În datele de 2 şi 3 iunie 2018, la Cluj-Napoca se vor desfăşura Campionatele Internaționale de Atletism ale României, un adevărat spectacol atletic!
Campionatele vor avea loc pe Cluj Arena, arena sportivă de top a oraşului de pe Someş, şi vor reuni cei mai buni atleţi români şi performeri din străinătate.

Clujenii se pot bucura astfel de două zile de atletism de înaltă performanţă!
Dacă vreţi să simţiţi fiorii unei competiţii de top, veniţi pe Cluj Arena în 2 şi 3 iunie. Luaţi-i pe cei mici, alături de părinţi şi bunici şi arătaţi-le ce înseamnă înalta performanţă şi cât de frumos poate fi un concurs de atletism!

Alina Rotaru, campioană universitară în 2017 la săritura în lungime, Andreea Panţuroiu, campioană europeană U23 în 2017 la triplu salt sau Andrei Gag, vicecampion mondial de sală la aruncarea greutăţii, vor fi prezenţi pentru a asigura un show atletic de înaltă ţinută, alături de zeci de atleţi de top!

Campionatele Internaţionale ale României au o istorie de peste 62 de ediţii, însă ediţia cu numărul 63 îşi propune să deschidă calea Grand Prix-urilor de atletism în România.
Mai multe informaţii aflaţi de pe internationale.fra.ro.

Sectoarele indicate pentru urmărirea în cele mai bune condiţii a diferitelor probe sunt:
Best view probe viteză: 1A2;1B;1C;1D;1E;1F;
Best view probă lungime: 1N;1M2;1S;1R;

Distribuie aceasta pagina

)