Bilete la Blues Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 aug 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Comunicat Focșani Blues Festival 4.0 – 2019

PREMIERA INEDITĂ - Cel mai mare Festival de Blues din România, Focșani Blues Festival, ajuns la ediția cu numărul 4.0, îl aduce pe scenă anul acesta pe celebrul trompetist de origine cubaneză ARTURO SANDOVAL!

Considerat drept unul dintre cei mai importanți artiști de latin-jazz din lume, acesta și-a început cariera în Cuba fiind influențat de stilul unor mari muzicieni precum Charlie Parker, Clifford Brown și Dizzy Gillespie, cel din urmă devenindu-i mentor dar și coleg de scenă în numeroasele concerte susținute în Europa și America. De-a lungul carierei sale impresionante, Arturo Sandoval a câștigat 10 premii Grammy, 6 premii Billboard și 1 premiu Emmy, iar în anul 2013 președintele Barack Obama i-a oferit cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertății. Viața sa a fost transpusă în filmul de televiziune,, For Love or Country – Arturo Sandoval”, personajul Arturo Sandoval fiind interpretat de cunoscutul actor Andy Garcia.

Este unul dintre numeroasele motive pentru care FBF 4.0 va avea în acest an, în premieră, o altă abordare pentru a atinge gusturile rafinate ale cunoscătorilor de blues și nu numai, cu o locație nouă, o scenă de seară și una de zi, dar și cu un line-up excepțional!
Printre artiștii ce vor susține concerte de zi putem enumera pe Hanno Hofer & Raul Kusak, Rareș Totu Midnight Sun, plus alte nume SURPRIZA ce urmează să fie anunțate.

Pe scena principală vom avea onoarea să ascultăm și să vedem artiști inegalabili, cum sunt Nightlosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, JT Lauritsen & The Buckstone Hunters, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox, Philipp Fankhauser. Alte nume sonore urmează să fie anunțate în curând pe pagina festivalului.
Evenimentul FBF 4.0 va avea loc în perioada 29-31 august 2019 într-o locație perfectă pentru festival, Resort ZAGA ZAGA, un complex situat în Delta Siretului, cu un concept unic implementat în România, care asigură condiții de cazare la cele mai bune standarde în liniștea din mijlocul naturii, la 20 km distanță de Focșani.
Biletele și abonamentele vor fi puse în vânzare începând cu 1 mai 2019, după cum urmează:

- 01.05.2019 – 31.05.2019: pre-selling abonament 3 zile = 150 Lei;
- 01.06.2019 – 31.07.2019: abonament 3 zile = 175 lei;
- 01.08.2019 – 31.08.2019: abonament 3 zile = 200 lei;

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.