Belcanto - The Luciano Pavarotti Heritage

Data si locatia

24 oct

ora 20:00

28 Mar 2017 REPROGRAMAT

Bucuresti, Sala Palatului Bucuresti

Bilete   

de la 100,00 RON

Stimati Clienti,

Din motive independente de vointa organizatorilor sau a artistilor, spectacolul “BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage” programat in data de 28 martie, ora 20 la Sala Palatului va fi reprogramat in data de 24 octombrie 2017, ora 20.

Bilete deja achitionate raman valabile pentru noua data!

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 14 martie - 14 aprilie 2017!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 14 aprilie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere !!


BELCANTO este un concept gandit de Luciano Pavarotti inca din timpul vietii, dar pe care maestrul nu a mai reusit sa-l realizeze. Acum, acest concept a fost realizat de catre “ Fundatia Luciano Pavarotti” in colaborare cu “ArsLab/Sinfonica” si s-a concretizat intr-un spectacol de inalta clasa care poarta in intreaga lume “mostenirea lui Luciano Pavarotti (The Luciano Pavarotti Heritage)”.

Asociatia AMICI DELLA MUSICA impreuna cu M TIME Entertainement aduce acest spectacol la Sala Palatului din Bucuresti in data de 28 martie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei din Romania, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

BELCANTO este gandit ca un musical care aduce un tribut stilului de belcanto in diferite forme muzicale care depasesc barierele temporale si spatiale. Conceput pe mai multe teme, spectacolul marcheaza evolutia acestui stil in Italia si in lume. Publicul va fi condus intr-o calatorie imaginara plecand din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musicalurile americane si succese pop si rock.

Showul are ca protagonisti solistii ( tenori, soprane, baritoni, 2mezzosoprane), impreuna cu balerini si instrumentisti.

Regia artistica a spectacolului a fost incredintata lui Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole la Cirque du Soleil, showul lui Celine Dion la Vegas, spectacolele de la Lido din Paris si multe altele.

Conceptul de spectacol, gandirea regizorala si artistica, talentul incontestabil al interpretilor, scenografia, costumele, fac din BELCANTO – The Luciano Pavarotti Heritage o exceptionala oportunitate pentru spectator sa traiasca o experienta intensa si emotionanta cu bucuria descoperirii (sau revederii)celor mai apreciate momente de creativitate artistica din istoria muzicii.

PROGRAM SPECTACOL

TABLOUL 1 – De la Renastere la Baroc
-C.Monteverdi – Orfeu ( Toccata) / Deus in Adjutorium /
-G.F. Haendel – Ombra mai fu / Halleluja/
Tabloul 2 – Opera bufa
-G.B.Pergolesi – Lo Frate Nnammurato
-G. Rossini – Largo al Factotum
-G. Donizzetti – Una Furtiva Lagrima
Tabloul 3 – Giuseppe Verdi
-I Vespri Siciliani
-Rigoletto – Caro Nome / La Donna e Mobile / Bella Figlia del Amore /
-Traviata – Libiamo
Tabloul 4 – Giacomo Puccini
-Tosca – E lucevan le Stelle / Recondita Armonia
-Gianni Schicchi – O mio bambino caro
-Madama Butterfly – Un bel di vedremo
-La Boheme – Oh, soave fanciulla
-Turandot – Padre Augusto
Tabloul 5 – Napoli
-G.Rossini – Tarantella
-Suite Napoli – Core ‘Ngrato / Torna a Surriento / Funiculi, funicula/
Tabloul 6 – Belcanto in lume
-Instrumental – B.Britten / R. Wagner / G. Bizet
-Suite internazionale – Wiegenlied nr.4 (Berceuse de Brahms) / Dein ist mein Ganzes Herz ( Le Pays du Sourire) / Lippen Schweigen (La Veuve Joyeuse) / Cielito Lindo / Granada / Habanera (Carmen) / Duo Des Fleurs (Lakme) / Somewhere ( West Side Story) / All I Ask of You (The Phantom of The Opera)
Tabloul 7 – Pop & Rock
-Instrumental – Who wants to live forever (Quinn)
-Suite pop & rock – Bruccia la Terra (Le Parain) / Con te partiro / Buongiorno a te / Nel Blu Dipinto di Blu (Volare) / My Heart Will Go On / Caruso / Bohemian Rhapsody.
Final
-G.Puccini – Nessun dorma (Turandot)

Video

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea