Bilete la BC CSU Sibiu - ABC Athletic Neptun Constanta - Baschet

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

BC CSU Sibiu debutează în Liga Națională de Baschet Masculin vineri, 1 octombrie, de la ora 18:00, la Sala Transilvania. Partida nu va fi televizată iar biletele s-au pus în vânzare pe platforma www.bilete.ro

Accesul se face în limita a 30 la sută din capacitatea Sălii, conform restricțiilor impuse de autorirăți, în baza certificatului digital Covid și tichetelor de acces care costa 20 de lei.
Elevii de până la 14 ani beneficiază de reducere de 50 la sută din prețul biletelor, iar la acces li se poate solicita documentul doveditor al vârstei (certificat de naștere, act de identitate, carnet de elev). Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc.
Masca de protecție este obligatorie a fi purtată pe întreaga durată a perioadei petrecute în incinta Sălii Transilvani și rugăm spectatorii care participă la evenimentul sportiv să ocupe doar locul înscris pe tichetul de acces si să păstreze distanțarea de 1m.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.