Bilete la Batalia Moldovei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 sept 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dynamite Fighting Show - Bătălia Moldovei 2

Pentru a doua oară consecutiv, Sala Polivalentă din Piatra Neamț vă găzdui Bătălia Moldovei, spectacolul sportiv pus în scenă de Dynamite Fighting Show (DFS) și care îi va avea cap de afiș în acest an pe Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky din postura de selecționeri

În urmă cu un an, DFS organiza, la Piatra Neamț, meciul de retragere al lui Cătălin Moroșanu din zona Moldovei, în fața a peste 3.500 de spectatori. “Faptul că am primit atât de multă susținere, a contat mult pentru mine în alegerea orașului pentru a doua ediție din Bătălia Moldovei”, a explicat Cătălin Moroșanu.

Dacă în 2018 a fost propus un format cu meciuri open, practic în care categoria nu conta, de data aceasta, DFS vine cu un nou concept. O confruntare între echipe, în care selecționeri vor fi doi luptători de renume, Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky.

Practic, fiecare dintre ei își va forma câte o echipă. Vor fi cinci meciuri, iar echipa care ajunge prima la trei victorii este declarată învingătoare. Atât Cătălin, cât și Remy, și-au ales sportivii pentru o confruntare cât mai puternică.

Printre sportivii care îl vor reprezenta pe Cătălin Moroșanu se numără Bogdan „Ciobănașul” Năstase, Florin „Rambo” Lambagiu și Claudiu Bădoi, în timp ce echipa lui Remy Bonjasky îi are deja în componență pe Damian Johanssen, Daniel Stefanovski și Dawid Zoltaszek.

Alți sportivi care vor mai urca în ringul Sălii Polivalente din Piatra Neamț sunt Daniel Corbeanu și Rayko Levițchi. De asemenea, „Bestia Moldovei” Lascăr Corneliu își va face debutul în DFS cu un meci de MMA.

Întreg programul galei va fi anunțat în cadrul unei conferințe de presă la care vor fi prezenți și cei doi selecționeri, Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky.

Accesul incepe de la ora 19:00!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.