Bilete la Banda 4

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

⇝ Ediție #Banda4 de iunie ⇜

Pentru aceste episod va propunem producători de muzică din RO, care știu atât să pună, cât și să compună muzica ce te ține până dimineață.

⟿ Lumieux
https://soundcloud.com/lumieux
Răzvan a început de mic să producă și a ajuns să lanseze sub labeluri ca Dissonant, Purple Inc. Trapped London. Posibil să îl știi din cluburi ca Midi sau Guesthouse sau de la festivalurile de gen (SW, Waha), dar și mai posibil să îi fi auzit producțiile în seturile multor DJ.

⟿ Costin Rp
https://soundcloud.com/costin_rp
Costin a crescut mult într-un timp record, iar materialele pe care le-a scos la Pleasure Zone, Pressure Traxx confirmă asta. Dacă îl prinzi sau nu prin țară e una, dar sigur piesele lui au ajuns la ține într-un fel sau altul.

⟿ Brad
https://soundcloud.com/bradulescu
Călătoria muzicală a lui Marian începută acum mult timp continuă simultan pe mai multe drumuri ce se intersectează adeseori. A explorat multă vreme muzica techno, apoi s-a imersat în lumea muzicii psihedelice revenind apoi la o cale care să nu excludă nici o alta - are mai multe proiecte pe care le crește cu drag pentru cei aflați la capătul celălalt al boxelor.

Distribuie aceasta pagina