Bilete la Banat Jazz Sessions

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

ziua 1

 

În 27 și 28 octombrie, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara se va desfășura evenimentul Jazz Banat Session, o primă serie de concerte ce marchează aniversarea celor 10 ediții ale Timișoara Jazz Festival.

 

Sâmbătă, primul concert al serii va fi susținut de grupul JazzyBIT și invitatul Horea CrișovanAl doilea concert va fi susținut de quartetul saxofonistului norvegian Trygve Seim, care va prezenta ultimul material discografic, Helsinki Songs, editat la casa de discuri ECM. În demersul său, Trygve Seim va fi însoțit de Marcin Wasilewski, Michal Miskiewicz și Slawomir Kurkievicz.

Evenimentul este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat.

 

ziua 2

 

În 27 și 28 octombrie, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara se va desfășura evenimentul Jazz Banat Session, o primă serie de concerte ce marchează aniversarea celor 10 ediții ale Timișoara Jazz Festival.

 

Duminică, începând cu ora 18 va avea loc proiecția DVD-ului EST-LIVE IN TIMIŞOARA, înregistrat în urmă cu 10 ani la Sala Operei, difuzat în acest an pe Mezzo TV.

 

Primul concert al serii va fi susținut de grupul bateristului spaniol Vicente Espi Quartet. Vicente Espi este un baterist, pianist, compozitor și producător de jazz, stabilit în Valencia, Spania, care a studiat la Conservatorul din Issy-Les-Moulineaux (Paris). 

 

Ultimul concert al acestui eveniment este susținut de Joe Lovano and Friends. Joseph Salvatore Lovano (născut pe 29 decembrie 1952) este un saxofonist de jazz american, clarinetist alto, flautist și toboșar. Începând cu sfârșitul anilor 1980, Lovano a fost unul dintre primii saxofonisti, descris de criticul Chris Kelsey de Allmusic ca „titan tenor pentru vremurile noastre” și neîncetat creativ și inovator, câștigând un premiu Grammy și câteva mențiuni Down Beat.

Evenimentul este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.