Bilete la Bagossy Brothers Company

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 04 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu marchează Ziua Internațională a Copilului printr-un concert, cu Bagossy Brothers Company. Originar din Transilvania, trupa Bagossy Brothers Company va susține un concert acustic, cu publicul pe scaune.

Vineri, 4 iunie va fi organizat un concerte, de câte 300 de persoane, în parcul Dr. Fátyol Rudolf, din jurul Turnului Pompierilor, de la ora 20.00. Intrarea se face prin bilete 25 lei, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 300 de bilete pentru concert. Intrarea se va face prin scanarea tipărite sau digitale, la intrările special amenajate dinspre Piața Libertății și Piața Jean Calvin. Porțile se vor deschide la ora 19.00.

Se vor respecta prevederile privind combaterea COVID-19, purtarea măștilor de protecție și distanțarea fiind obligatorii.

Copilăria este lumea pe care o purtăm cu noi toată viața. O lume în care suntem invitați să pătrundem când suntem adulți prin copiii noștri. Suntem datori să le oferim alternative sănătoase de distracție și de petrecere a timpului liber, care să îi facă mai fericiți și prin care odată cu ei să ne hrănim și noi sufletele de copii.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.