Aventurile lui Robin Hood

Data si locatia

17 mar

ora 11:00

Aventurile lui Robin Hood

Bucuresti, Palatul National al Copiilor (Sala Mica)

Bilete   

de la 25,00 RON

Cine nu a auzit de curajosul Robin din Loxley sau, mai exact, de Robin Hood? Iată ca a venit vremea să îl cunoașteți în carne și oase și chiar să îl ajutați să-și ducă la bun sfârșit planul de a restabili ordinea în ținutul Sherewood.
Celebrul nostru erou, proaspăt întors din cruciade, devine cel mai aprig dușman al șerifului de Nottingham și al prințului John întrucât, ajutat de prietenii săi, va lua din averea celor bogați oferind săracilor. Și cine credeți că i se va alătura? Chiar lady Marian, o tănără domniță care, deși face parte din lumea bună, se îndragostește de Robin Hood și își tradează apropiații.
Oare va reuși șeriful să îl impiedice pe Robin să își atingă scopul? Și ... oare cum se va termina povestea de dragoste dintre el și lady Marian?
Deși totul pare atât de serios, atât Robin cât și prietenii săi vor transforma toată povestea într-o aventură comică ce nu trebuie ratată nici de micii spectatori, dar nici de cei mari. Atmosfera medievală împletită cu muzica modernă și cu jocul plin de haz al personajelor vor stârni hohote de râs.

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Distribuie aceasta pagina