Bilete la Aventurile lui Robin Hood

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cine nu a auzit de curajosul Robin din Loxley sau, mai exact, de Robin Hood? Iată ca a venit vremea să îl cunoașteți în carne și oase și chiar să îl ajutați să-și ducă la bun sfârșit planul de a restabili ordinea în ținutul Sherewood.
Celebrul nostru erou, proaspăt întors din cruciade, devine cel mai aprig dușman al șerifului de Nottingham și al prințului John întrucât, ajutat de prietenii săi, va lua din averea celor bogați oferind săracilor. Și cine credeți că i se va alătura? Chiar lady Marian, o tănără domniță care, deși face parte din lumea bună, se îndragostește de Robin Hood și își tradează apropiații.
Oare va reuși șeriful să îl impiedice pe Robin să își atingă scopul? Și ... oare cum se va termina povestea de dragoste dintre el și lady Marian?
Deși totul pare atât de serios, atât Robin cât și prietenii săi vor transforma toată povestea într-o aventură comică ce nu trebuie ratată nici de micii spectatori, dar nici de cei mari. Atmosfera medievală împletită cu muzica modernă și cu jocul plin de haz al personajelor vor stârni hohote de râs.

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Pret bilet : 25 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.