Bilete la Aventuri in Bubbleland

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

Palatul National al Copiilor la singurul spectacol de magie si baloane de sapun din Romania - AVENTURI IN BUBBLELAND

Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului National al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun, de la care nu poti lipsi .

Aventuri in Bubbleland un spectacol inovator si creativ, in care Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino va invita intr-o calatorie in fascinanta si fermecata lume a baloanelor de sapun . Singurii artisti din Romania ce imbina efecte de magie cu sculptura in baloane, vor pune in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru toti cei ce vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii. Claudia Stroe combina divertismentul, arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea, culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce va aduce zambetul pe fata copiilor de toate varstele .

Regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie si emotie pentru copii, bunici si parinti fericiti !

Aventuri in Bubbleland – o varianta de spectacol ce nu ai experimentat niciodata, alaturi de Magicianul Robertino si Bubble artist Claudia Stroe .

Pret bilet - 40 lei.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.