Bilete la Astroanima Fest

Data si locatia

08 oct

ora 12:00

Astroanima Fest - Editia 2

Bucuresti, Sala Luceafarul

Bilete   

de la 79,80 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Suntem aici, acum, in momentul prezent datorita trecutului. Prezentul este Creația viitorului. Ființa purtătoare de viitor, cea care îl creează este femeia. Suntem într-o perioadă în care energia feminină este extrem de importantă . Conștiente sau inconștiente femeile sunt cele care creează emoțiile, stările și energiile în jurul lor. Sunt cele care oferă încredere și putere bărbatului, ele sunt cele dătătoare de viată, sunt creatoare și se simt întregi și împlinite atunci când iubesc și se simt iubite .

Darul cel mai frumos pe care l-a primit femeia de la Afrodita, Venus în mitologia Romana, a fost iubirea pe care să o împărtășească bărbatului. Traversăm o perioada astrologică în care impactul energiei feminine este foarte puternic.

Mama este prima ființă cu care intrăm toți în contact. Ea este protectoarea, este primul Maestru în aceasta nouă călătorie. EA și EL sunt cei care ne ghidează primii pași spre acest loc de joacă -Pământul. Noi fiind fructul iubirii lor. Toți suntem copiii Stelelor, dar vin generații din stele mai evoluate. Pentru că Universul este în evoluție continuă. Iar trecutul și prezentul se unesc pentru a crea viitorul.

Cu toții am auzit de copiii Indigo, dar, de fapt, ei sunt Copiii Stelari. Pana în momentul de față avem trei generații de Copii Stelari, generația Indigo, generația de Cristal și ultima generație și cea mai evoluată sunt copiii Curcubeu Copiii zilelor noastre. Acești copii sunt greu de înțeles de adulți pentru că sunt foarte empatici, simt și percep energiile subtile, ba mai mult decât atât sunt copii care nu accepta nedreptățile, sunt foarte curajoși și greu de manipulat. Ei sunt aici acum, în această perioadă planetară pentru Noua Evoluție a pământului. Iar noi avem datoria să le creăm o lume mai bună. În acest festival Astro-Spiritual, dedicat tuturor căutătorilor de comori ascunse în subconștient.

Conferențiarii: Sanda Ionescu, Camelia Pătrășcanu, Ion Hristescu, Suada Agachi și Eduard Agachi,Oreste Teodorescu vă vor ajuta să înțelegeți importanța energiei feminine în aceste vremuri și modul în care noi ca părinți ne putem înțelege și ajuta copiii, sau de ce nu, cum ne pot ajuta ei pe noi.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.