Bilete la Art Safari

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Arta cucerește Bucureștiul! - Art Safari pe strada Lipscani
- 2 sedii:
- Palatul Dacia-România (Lipscani 18-20), expozițiile Samuel Mützner. Pe urmele lui Claude Monet, curator Rodica Marian, Constantin Piliuță. Culoare de zenit, curator Călin Stegerean, Superheroes/Antiheroes. Tendințe în arta contemporană românească, curatoare Raluca-Ilaria Demetrescu

Art Safari găzduiește și ateliere de artă și tururi ghidate pentru copii și adolescenți, tururi private pentru publicul larg dar și programul de vizitare pe timp de noapte - Night Tours - o experiență care va cuprinde un tur ghidat privat în expoziții în afara programului de vizitare pentru publicul larg.
Art Safari se vizitează în siguranță pentru că accesul fiecărui vizitator se face controlat cu traseu de vizitare tip circuit unidirecțional, fiind stabilite fluxuri de vizitare în zone expoziționale diferite. Vizitatorilor le este verificată temperatura la intrare, aceasta fiind o condiție obligatorie de acces. Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării corespunzătoare a măștii pe durata vizitei.

Ce se întâmplă la Night Tours?
Muzeul Art Safari își deschide porțile în serile de miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică pentru grupuri restrânse de vizitatori. Intrarea unică are loc în intervalul 22:00-22:15, iar experiența durează până la ora 01:00.
Participanții la Night Tours vor avea parte de tur ghidat în compania unui specialist, experiență de vizitare personalizată, seară de networking în condiții de siguranță.

Ce este VIP Pass?
VIP Pass-ul asigură accesul pe toată durata Art Safari.
Accesul se poate face atât în cadrul orelor obișnuite de vizitare, cât și la Night Tours

Program:
Marti-Duminică: 12:00—21:00* Luni este inchis.
Night Tours, în zilele de miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 22:00 la 00:00 (acces între 22:00 și 22:15)
*accesul persoanelor care intră la 20:30 este până la ora 21:30

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.