Art Safari

Data si locatia

11-20 mai
Pavilionul de Arta - 11

Bucuresti, Piata George Enescu

Bilete   

de la 25,00 RON

Art Safari București, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, marchează ediția aniversară de 5 ani

Cea de-a cincea ediție Art Safari București va avea loc în această primăvară, între 11 și 20 mai, în Piața George Enescu din București. Evenimentul va fi conceput sub forma unui muzeu temporar, care va găzdui, drept principale focusuri, o expoziție de artă contemporană organizată de Hervé Mikaeloff (curatorul Louis Vuitton Foundation din Paris) și o expoziție dedicată artei românești importante, curatoriată de Alina Șerban.

Pavilionul expozițional este semnat de arhitectul Attila Kim, comisarul României la Bienala de Veneția - edițiile 2016 până în prezent.

Noutățile Art Safari București 2018


Pavilionul Central „Art on Stage” pune în vedetă ultimele generații de artiști contemporani și multiplele lor practici artistice, de la pictură, grafică și broderie până la bandă desenată și provocatoare instalații de artă, într-o expoziție platformă regizată de curatorul francez Hervé Mikaeloff.

Pavilionul Muzeal „Natural-Cultural”, curatoriat de Alina Şerban, va ghida vizitatorii de-a lungul unui traseu expozițional dedicat artei românești până la jumătatea anilor ‘90.

Programul Internațional este organizat în colaborare cu ambasadele Germaniei, Israelului, Elveției, Spaniei, Argentinei, Statelor Unite ale Americii în România și cu Forumul Cultural Austriac. În cadrul acestui program vor fi expuse lucrări ale mai multor artiști internaționali, într-un spațiu dedicat și vor fi organizate o serie de evenimente și performance-uri.

Programul Art Safari Kids 2018, susținut de Metropolitan Life, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3-12 ani și oferă ateliere interactive, pentru cei mici dar și pentru întreaga familie.

Vizitatorii se vor putea relaxa în zona drinks&food, amplasată în proximitatea expozițiilor, ce va cuprinde o cafenea și o terasă.

Program: zilnic, 12-21, cu excepția sâmbetelor 12-24

Mai multe detalii pe site-ul www.artsafari.ro. Accesul pentru copiii până în 12 ani este gratuit, numai dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

Distribuie aceasta pagina