Bilete la Andre Rizo \ Grand Opening \ After Eight Garden

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Andre Rizo \ Grand Opening \ After Eight Garden
Cu bucurie te anunțăm că în data de 9 iulie deschidem locația de vară, After Eight Garden .
Andre Rizo și Kamil vor întreține atmosfera, Mastertruck va asigura bucate delicioase, iar natura va fi decorul principal ceea ce va crea o atmosferă de poveste.
În cazul în care se strică vremea nu-i bai, cortul și lounge-ul sunt destul de mari ca să încapi și tu sub ele .
Nu rămâne altceva decât să anunți gașca de prieteni, iar dacă le surâde ideea vă recomandăm să achiziționați biletele din timp de pe platforma bilete.ro ( va fi disponibilã din data de 18.06.2021 )
Condiții de participare :
Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani
Dacă ești vaccinat(ă), trebuie să vii cu certificatul de vaccin și cu buletinul.
Dacă nu ești vaccinat, poți să te testezi la fața locului la punctul de testare rapidă (40 de lei) sau să îți aduci propriul test. Sunt acceptate testele Real Time PCR efectuate cu maximum 72 de ore înainte sau testele antigen efectuate cu maximum 24 de ore înainte.
Orice test ai aduce, trebuie să fie efectuat la o clinică de specialitate.
+ 10 zile de la ultimul vaccin

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.