Bilete la Andra Gogan

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 mai 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Andra Gogan va invita pe 13 mai 2023 sa cantati, sa dansati si sa va distrati la cel mai asteptat concert pentru copii si adolescenti din Romania!
La finalul spectacolului, 6 castigatori vor pleca acasa cu premii in valoare totala de peste 1500 de euro:
- Marele Premiu - 1 I phone 14
- 5 Excursii la munte cu Andra Gogan.
Andra Gogan, creatoarea, in urma cu 7 ani, a primului serial pentru copii si adolescenti lansat pe platforma Youtube si a renumitului serial Sirenele, a reusit sa devina in present “Cel mai iubit star Romanesc” (2023) la Gala Nickelodeon Kids Chioce Awards prin castigarea trofeului.
Coregraf de dans pentru copii si adolescenti, cantareata, actrita Andra Gogan este implicata activ in ultimul an in reducerea fenomenului de bullying in randul copiilor si adolescentilor.
Cea mai cunoscuta voce Disney prin personajele Doctorita Plusica si Printesa Sofia I, de cand avea doar 9 ani, impresioneaza prin concertele ei in totalitate live si energia pe care o transmite publicului.
Avand 680 milioane de vizualizari pe canalul ei de Youtube si 1.78 milioane de abonati reuseste prin postarile ei sa influenteze pozitiv generatia tanara.
Cu peste 400 de melodii lansate pana acum a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru lansarea celor mai multe albume de muzica pentru copii. Andra va readuce pe scena Arenelor Romane unele dintre cele mai ascultate melodii intr-un show incendiar.

Pentru suplimentele Meet&Greet ULTRA VIP accesul se face la ora 17:00.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.