Bilete la Analogue Festival

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 aug 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Analogue Festival line-up 2023: 30 de ore de muzică live cu B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați și Tinie Tempah, în weekendul 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni!
Într-un peisaj natural de poveste, a doua ediție a Analogue Festival aduce 18 artiști români și internaționali de top pe cele două scene amplasate pe platoul Făget din Mioveni.
La aniversarea a trei decenii de existență și 13 albume de studio, B.U.G. Mafia, „băieții răi” ai rap-ului românesc vin în fața publicului cu un concert spectaculos. Delia aduce live pe scenă conceptul Rockadelia, o producție cu multe efecte speciale în care genuri muzicale diferite fuzionează într-un sound rock și transformă show-ul într-o experiență unică.
John Newman, un artist abonat în ultimii ani la primele poziții din clasamente (mega-hitul „Love Me Again” a fost number 1 în UK Singles Chart), revine și el pe scenele de concert din România cu piesele sale ultra-dansabile, în timp ce Selah Sue, artistă belgiană de limbă flamandă, cu mixul ei eclectic de stiluri – un soul pop cu elemente de funk și electro – va oferi publicului ocazia de a vedea live cum ar fi arătat o colaborare dintre Amy Winehouse și Daft Punk.
Line-up-ul headlinerilor prezenți în acest an la Analogue Festival 2023 este completat de Subcarpați și melanjul lor muzical unic, ce amestecă linii melodice populare cu rap, dubstep și trip-hop. Tinie Tempah, cel mai titrat rapper din UK (cu două Brit Awards, patru Mobos și un premiu Ivor Novello, dar și șapte single-uri care au urcat pe prima poziție a clasamentelor, printre care „Written in the Stars”) aduce la Analogue Festival sound-ul său unic, intens melodic, un rap cu influențe reggae, drumbeat și electro.
Pe scena Analogue vor fi de asemenea prezenți Asian Dub Foundation, un proiect muzical colectiv format din șase muzicieni britanici ale căror piese înglobează influențe sonore eclectice, ce grefează ritmuri jungle și secvențe rap pe un substrat de dub bass și chitară electrică, cu trimiteri la un background muzical sud-asiatic.
Line-up-ul ediției 2023 a festivalului este completat de nume în ascensiune ca IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., dar și de consacrații Vița de Vie și Byron și newcomeri precum HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.
Analogue Festival este o ofertă alternativă gândită pentru un public sofisticat, care își dorește să evadeze în mijlocul naturii pentru câteva zile de muzică și cultură, departe de agitația orașului și mirajul digital. Programul este deschis către experiențe muzicale extrem de diverse, centrate pe un mix de genuri – indie, electro-pop, rap, indie-rock sau soul –, aducând împreună muzica și evadarea în mijlocul naturii, departe de agitația citadină și stresul conexiunii constante cu device-urile digitale, prin concerte live, ateliere de creație, ridicări cu balonul cu aer cald, degustări de vinuri sau petreceri tematice. Un festival „analogic” ce oferă ocazia desprinderii, măcar pentru o pauză, de lumea digitală, pentru reconectarea cu sine și cu natura, precum și cu oamenii care au preocupări sociale, valori și inițiative comune.

ANALOGUE. Escape into nature. Escape into music.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.