Bilete la American Symphonic Dream

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 ian 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

AMERICAN SIMPHONIC DREAM
Visul american este credință că oricine, indiferent de locul în care s-a născut sau în ce clasă s-a născut, își poate atinge propria versiune de succes într-o societate în care mobilitatea ascendentă este posibilă pentru toată lumea.
Prin tema concertului “American symphonic dream” susținut de Romanian Symphony Wind Orchestra dorim să aducem în atenția publicului lucrării musicale de o valoare deosebită precum:
-New York Ouverture – K. Vlak
-Hounds Of Springs – A. Reed
-Beyond the Hortizont – Rossoano Galante
-Alvamar Ouverture – J. Barnes
-Hook – J. Williams
-Glenn Miller Medley si multe altele într -un TURNEU NAȚIONAL 2023
Romanian Symphony Wind Orchestra, colectiv unic pe scena muzicală autohtonă, prima orchestră simfonică de suflători din România, a fost fondată în anul 2004 de către remarcabilul dirijor și manager artistic Florin Ciofică, cu sprijinul Sylviei Petre (absolventă a Julliard School of Arts din SUA) și al lui Aurel Manciu (director muzical al Standmusik Elzak din Germania) sub denumirea de Bucharest Wind Orchestra.
Cu un repertoriu extrem de variat, colectivul a reușit în scurt timp să valorifice numeroase creații la un înalt nivel profesional, astfel determinând o evoluție rapidă a nivelului de interpretare și abilității de înțelegere a diverse stiluri muzicale. Alcătuită din absolvenți ai unor prestigioase instituții superioare muzicale din România și din străinătate, Bucharest Wind Orchestra, colectiv ce a devenit un punct major de atracție al vieții muzicale din România și de peste hotare, a preluat ulterior denumirea de Romanian Symphony Wind Orchestra, fiind cel mai de seamă ambasador cultural, ce promovează lucrări muzicale dedicate suflătorilor.
Mihai Mircea Spânu, primul român care a absolvit facultatea de dirijat orchestră de suflători, specialitatea orchestră de tip armonie, orchestră fanfară și brass band, a concertat în țări precum Germania, Belgia, Țările de Jos, Elveția, Austria sau Turcia. Dirijor, trompetist și pianist, a studiat la Școala Superioară de Muzică din Düsseldorf, Conservatorul din Maastricht, Conservatorul Regal din Liége și Școala Superioară din Mönchengladbach. A studiat dirijatul cu Pieter Jansen, inspector al muzicilor militare neerlandeze, Patrick Baton, Jos Zegers, urmând și cursuri de măiestrie ale dirijorilor Jan Cober, Thomas Doss sau Theo Wolters.
Mihai Mircea Spânu este totodată dezvoltător al proiectului pentru promovarea muzicii de suflători și tradițiilor românești în cadrul proiectului ,,Conservarea tradițiilor românești", împreună cu managerul Florin Ciofică, unde au fost prezentate în premieră peste 60 de lucrări originale și prelucrări pentru orchestre de suflători.
La doar 35 de ani, cariera tenorului Alin Stoica este deja frumos conturată de premiile numeroase obținute, dar și de rolurile impresionante pe care le-a abordat și le abordează. Artistul a lucrat cu tenorul Ionel Voineag și cu tenorul Marius Budoiu, a participat la Masterclass-urile lui Rockwell Blake și Liora Maurer (METROPOLITAN OPERA, New York), ale Marianei Nicolesco și altor mari artiști.
În prezent este solist al Operei Naționale din București unde îl putem asculta în diverse roluri precum: Alfredo din Traviata de Giuseppe Verdi, Turridu din Cavaleria Rusticana de Pietro Mascagni, Rodolfo din La Boheme de Giacomo Puccini, Don Jose din Carmen de Georges Bizet, Mario Cavaradossi din opera Tosca de Giacomo Puccini, Pinkerton din opera Butterfly de G. Puccini și altele.
Tenorul Alin Stoica este descris de către critici ca fiind “un tenor cu o voce colosală cum nu s-a mai auzit de ceva vreme pe scenele românești și nu doar”. Având o tehnică bună dar și calități teatrale reușește de fiecare dată să ducă la bun sfârșit fiecare rol pe care-l interpretează, lăsându-și amprenta asupra fiecărei arii.

Lavinia Bocu absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima din Cluj- Napoca, s-a născut în Municipiul Cluj-Napoca, România. Urmând tradiţia muzicală a familiei iniţiată de marii artişti lirici, tenorii Mihai şi Augustin Almăşan, Lavinia Bocu urmeaza ca după terminarea liceului să îmbrăţişeze arta cântului, înscriindu-se la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secţia canto clasic.
Susţinută şi încurajată datorită timbrului său vocal deosebit, Lavinia Bocu desfășoară o amplă activitate solistică, având numeroase concerte în ţară şi străinătate: Budapesta, Braunschweig, Berlin, Oslo, apoi în Italia la Roma, Firenze, Napoli.
În Italia colaborează cu Orchestra Accademia Ergo Cantemus dirijată de Maestrul Giuseppe Galli si cu Bellini Opera Theatre Michigan. Repertoriul clasic abordat corespunde tipului său de voce cuprinzând roluri de operă printre care: Cherubino (Nunta lui Figaro), Maddalena (Rigoletto), Suzuki (Madama Butterfly), Lola (Cavalleria Rusticana), Fenena (Nabucco), Flora Bervoix/Annina (La Traviata) etc. Sensibilă şi deschisă gustului pentru inovaţie, pentru inedit, nu renunţă însă la muzica clasica încercând să abordeze noi stiluri de muzică: music-hall, NewAge, muzică de film.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.