Bilete la AFC Hermannstadt - AFC Chindia Targoviste - CASA Liga 1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

A.F.C. Hermannstadt vs Chindia Târgoviște – un meci pentru suporterii sibieni

FCH nu a pierdut nici un punct pe teren propriu de la întoarcerea pe municipalul sibian, însă acum echipa este într-o situație mai specială. Fanii sunt nerăbdători și vor să vadă prima victorie din acest an! Mai mult ca oricând, Vasile Miriuță și elevii săi sunt hotărâți să-i învingă pe cei de la Chindia Târgoviște.

A.F.C.Hermannstadt vs Chindia Târgoviște – un duel pentru onoare și respect! Ne vedem pe stadion! Luni, 2 martie, ora 18 – începem primavera cum trebuie!

Pret bilet: 35 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.