Abonamente la Opera Comica pentru Copii

Data si locatia

31 dec
Abonamente Sala Mare OCC 2022-2023

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii

Bilete   

de la 200,00 RON

Urmând modelul teatrelor europene și răspunzând la solicitările publicului fidel, Opera Comică pentru Copii continuă programul de abonamente și pentru stagiunea 2022/2023.

Abonamente Clasic OCC :
VIP 550 lei : Parter, Rândul 1
Gold 450 lei : Parter, Rândurile 2,3,4
Silver 350 lei : Parter, Rândurile 10,11
Bronze 250 lei : Balcon, Rândurile 2,3
Iron 200 lei : Balcon, Rândurile 5,6

- loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Sala Mare, cu excepția premierelor și avanpremierelor + produs promoțional la fiecare spectacol ales.

ABONAMENT BUSSINESS - Loc asigurat pe rândul de protocol (Parter, R9) la ORICE spectacol de weekend din Sala Mare (reprezentațiile programate vineri de la 18.30, sâmbătă și duminică de la 11 și de la 17). Numele companiei va fi inscripționat pe scaun și în foaierul Operei Comice pentru Copii. Valoarea acestui abonament este de 5000 lei și este TRANSMISIBIL.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați la 0751 186 028 sau în scris, la occ.abonamente@gmail.com.
Vă aducem la cunoștință că pe lângă prețurile biletelor sau abonamentelor afișate, pot exista și costuri adiționale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (în cazul în care veți solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (în cazul în care veți opta pentru încheierea unei asigurări de bilete) și cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpărarea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumpărătorul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la eveniment, precum și Temenii și Condițiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la eveniment, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet sau abonament, indiferent de vârstă. (Mai puțin cazurile unde este specificată gratuitate în limita de vârstă).

Vă rugăm să respectați orele de acces în sala de spectacol sau în locul de desfășurare a evenimentului inscripționate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului/evenimentului.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.