Abonamente la Opera Comica pentru Copii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

ABONAMENT SALA MARE
VIP (500 lei) Gold (300 lei) Silver (250 lei) Bronze (200 lei) - loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Sala Mare, cu excepția premierelor si avanpremierelor + produs promoțional la fiecare spectacol ales.
VIP - Parter Randurile 1
Gold - Parter asigura loc pe Randurile 2/3/4
Silver - Parter asigura loc Randurile 10/11
Bronze - Balcon asigura loc Randurile 2/3

ABONAMENT SALA MICĂ

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
200 lei - loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Salol Mozart / Sala UnderGrant, cu excepția premierelor si avanpremierelor + produs promoțional la fiecare spectacol ales.

Stimati clienti, abonamentele pentru stagiunea 2019-2020 vor fi livrate incepand cu data 06 Mai 2019.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.