Abonamente la Opera Comica pentru Copii

Data si locatia

01 iul-31 dec
Abonamente Sala Mare OCC - 01 iul

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii

Bilete   

de la 300,00 RON

Urmând modelul teatrelor europene și răspunzând la solicitările publicului fidel, Opera Comică pentru Copii continuă programul de abonamente și pentru stagiunea 2024/2025.

Abonamente Clasic OCC :

VIP 650 lei : Parter,Randul 1
Gold 550 lei : Parter,Randurile 2,3,4
Silver 450 lei : Parter,Randurile 10,11
Bronze 350 lei : Balcon,Rndurile 2,3
Iron 300 lei : Balcon, Randurile 5,6

Toate abonamentele cumpărate în perioada 15 februarie - 30 iunie 2024, sunt valabile până la 31 decembrie 2024.

- loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Sala Mare, cu excepția premierelor si avanpremierelor + produs promoțional la fiecare spectacol ales.

Abonamente Săli Mici - 300 lei - loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Salon Mozart sau Sala UnderGrant, cu excepția premierelor si avanpremierelor + produse promoționale.

ABONAMENT BUSSINESS - Loc asigurat pe rândul de protocol (Parter, R9) la ORICE spectacol de weekend din Sala Mare (reprezentațiile programate vineri de la 18.30, sâmbătă și duminică de la 11 și de la 17). Numele companiei va fi inscripționat pe scaun și în foaierul Operei Comice pentru Copii. Valoarea acestui abonament este de 5000 lei și este TRANSMISIBIL.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați la 0751 186 028 sau în scris, la occ.abonamente@gmail.com.

Acest Tip de abonament faciliteaza loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Salon Mozart / Sala UnderGrant, cu excepția premierelor si avanpremierelor + produs promoțional la fiecare spectacol ales.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.