Abonament Full Year Fundatia Calea Victoriei

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 ian 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cu abonamentul Fundaţia Calea Victoriei – Full Year, vei avea acces timp de un an la un curs pe lună, la alegere.

Ca să-l folosești, trebuie să parcurgi 3 paşi simpli:

citeşte în fiecare lună programul cursurilor pe Victoriei.ro şi alegi din el ce-ti place,
ne scrii pe contact@victoriei.ro ce curs ai ales si ca ai achiziționat un abonament prin Bilete.ro,primeşti de la noi, pe mail, linkul unde vei urmări cursul.

Cost Participare la cursul online : 2000 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.