Bilete la 1001 de nopti

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 mai 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

”1001 de nopți”, operă după ”Abu Hassan” de C. M. von Webber este următoarea premieră din Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii.

Realizatoarea Adriana Tidor, soprană Opera Națională Cluj declară despre spectacol:

”Abu Hassan este o poveste pentru copii, dar şi pentru adulţi din care toţi avem ce învăţa. Într-o lume în care căsniciile se destramă atât de des din cauza problemelor financiare povestea lui Abu Hassan vine să dea o notă de optimism şi îndemnul că împreună cei doi soţi pot trece peste orice greutăţi. Venind din minunata lume a celor 1001 de nopţi, Abu Hassan este un personaj care în tot ceea ce face ne aduce o pildă. Libretul scris de Franz Carl Hiemer, a fost inspirat de Le dormier Eveille de Antoine Galland. Este una din poveştile din 1001 de nopţi. Le dormier Eveille nu a fost iniţial inclusă în volume, dar a fost adăugată mai târziu în deschiderea volumului XII. Poveştile au avut un mare succes în secolul XVIII din cauza aerului exotic şi a lipsei tabuurilor. Au constituit inspiraţie pentru compozitorii contemporani cu Weber şi au influenţat toate tipurile de artă şi spectacole.

Abu Hassan este un personaj atât de actual, cu grijile şi problemele lui… dar el este mereu optimist şi are o glumă la purtător în orice moment. Chiar în momentele în care toţi ceilalţi par disperaţi el întrevede o soluţie salvatoare și va da peste o femeie credincioasă şi şireată care cu farmecele ei, nicidecum deplasate, va obţine liniştea familiei ei şi pedepsirea celui care se credea mai presus de toţi chiar şi de lege.”

Durata spectacolului: 60 minute

Informatii utile:
1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol.
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, game room, ateliere).

Cu o zi înaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.

Pret bilet : 25 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.