Bilete la 100 pentru Romania

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 04 dec 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

 100 de minute de muzică legendară
 100 de artiști, instrumentiști și soliști
 Patru generații de muzicieni se unesc într-un program spectaculos
 Muzica ce unește generațiile

Suceava, 4 decembrie 2018

100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă, în anul centenarului, într-o premieră muzicală pentru România: “100 pentru România”, care va avea loc miercuri, 28 noiembrie 2018 la BT Arena (Sala Polivalenta) din Cluj Napoca. Proiectul este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara, cu sprijinul primariei Municipiului Cluj Napoca, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

100 de voci și instrumente diferite vor cânta și simți în același timp aceeași emoție, într-un eveniment de 100 de minute de muzică legendară. Pentru o Romanie mai bună. Diferiți, dar ÎMPREUNĂ.

Cele mai cunoscute și îndragite piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi vor fi aduse în fața publicului de la BT Arena, de către Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot și Flavius Buzilă. Evenimentul este un tribut unic adus muzicii și culturii românești; piese care au impactat societatea românească și românii de pretutindeni și au bucurat și inspirat generații întregi și încă o mai fac și astăzi.

“Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales <>, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <<100 pentru România >>.
Pentru ca muzică deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine.” – a declarant Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment: https://www.facebook.com/100pentruromaniaeveniment/.

Distribuie aceasta pagina