ZAT You Santa Claus

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 dec 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cele mai frumoase cântece de sărbători din arhiva standardelor de jazz vor răsuna pe scena Teatrelli, în interpretarea muzicienilor Luiza Zan și Sorin Zlat. Piese precum cea care dă titlul concertului sau “Have yourself a merry little Christmas”, dar și surprize în limba română vor îmbia la dorințe și visare.

Una din cele mai cunoscute vocaliste de jazz din România, Luiza Zan, are în arhiva personală un premiu II la Montreux și un premiu I la Cerbul de Aur, ambele câștigate în anul 2004.

Cu 8 albume, dintre care unul de autor (Heritage - 2016) și unul live (Live! -2016) cu Big Bandul Radio, Luiza Zan a cântat cu nume sonore din România, dar este și unul dintre muzicienii recunoscuți în Ungaria, unde a apărut pe un album înregistrat în limba maghiară, iar anul acesta a deschis concertul Earth Wind&Fire la MomKult, Budapesta.

Sorin Zlat este pianistul care primește marele premiu, precum și premiul publicului la marile competiții de jazz din lume. La Monaco, în 2013, la Jacksonville, în 2015, la Getxo (Spania), în 2011, sau la concursul Europafest din București, 2011.

Doi muzicieni, care colindă lumea cântând, poposesc la Teatrelli să cânte colinde.

Distribuie aceasta pagina