Bilete la ZAROJELENTES

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

FINAL REPORT (Zárójelentés)
subtitrat în limba română
Vineri, 25 iunie 2021, ora 19.30 / Cinematograful Csíki Mozi
Prețul biletelor: 20,00 lei

(r.: Szabó István; 2020; film maghiar, dramă; 118’) 12+

Profesorul Stephanus este pensionat în mod neașteptat, dar încă nu vrea să se despartă de profesia sa, așa că își ia rămas bun de la colegii săi de spital, se mută acasă în satul natal și – spre bucuria localnicilor – începe să lucreze medic raional. Revederea iubirii sale tinerești și a celui mai bun prieten al copilăriei îl atinge pe medicul rupt din mediul său sigur, dar în sat nu are doar experiențe pozitive: se implică și în bătălii politice și dăunătoare, care nu-i permit să uite de amintirea trecutului sau să experimenteze cu ideea unei vieți noi. Stephanus este obligat să învețe pe pielea sa că poate face față de experiențele trecutului doar dacă se confruntă cu prezentul.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.