Bilete la YouTube Bazaar

Data si locatia

11 sept-31 dec
YouTube Bazaar - 11 sept

Online, Video

Bilete   

de la 20,00 RON

YouTube Bazaar (2015)

Bahoi are propriul său canal media pe YouTube. Lucrează în Olanda ca să își poată permite să cumpere computere la mâna a doua. Trimite computerele în satul său natal de lângă Constanța, pentru ca oamenii lui să îi poată vedea scurtmetrajele. După fiecare filmare, Bahoi își roagă vecinii să intre pe internet și să îi vizioneze filmele. E copilăros? Megaloman? Sau e pur și simplu nebun?

Documentarul lui Dan Chișu analizează fenomenul new media și ce presupune acesta în contextul societății de astăzi, cu participarea extraordinară a lui Bogdan Teodorescu, Alfred Bulai, Tudor Giurgiu, Bogdan Naumovici, Cristi Rogozanu, Mădălin Voicu ș.a.

Directorul de imagine al filmului este Andrei Gheorghe, montajul este realizat de Mihai Codleanu, sunetul îi aparține lui Marius Leftărache, iar din coloana sonoră a filmului face parte cunoscuta piesă Robot Armăsar Attack (Gojira vs. Liviu Vasilică). Regia și scenariul sunt semnate de Dan Chișu. Filmul este o producție independentă, realizată de DaKINO Production alături de co-producătorii Watch Me Productions (Codin Maticiuc) și DiudFilm (Andrei Gheorghe).

Regizor, scriitor și producător, Dan Chișu este la al cel de-al șaselea lung metraj al carierei sale, după deja cunoscutele filme WebSiteStory, Ursul, Și caii sunt verzi pe pereți, Déjà Vu și București NonStop.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.