Bilete la Young City Weekend

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate, astfel încât publicul tânăr să trăiască experiențele festivalurilor electro & dance, aici, acasă, în Satu Mare. Așa s-a născut ideea organizării evenimentului Young City Weekend.

Astfel că, în perioada 23-25 iulie, în parcarea Centrului Comercial Aushopping (locația principală a evenimentelor) se va amenaja o suprafață primitoare, cu un decor special, folosit în cadrul altor festivaluri și evenimente similare din țară.
Prima zi de weekend, vineri, 23 iulie, dăm startul evenimentului în parcul UFO cu Music for the Skaters: doi tineri DJ sătmăreni talentați, Shorty și Luke vor crea o atmosferă specială, de distracție, pentru practicanții de skateboard. Fiind vorba de o muzică de atmosferă, la eveniment se aplică doar restricțiile de distanțare.

Sâmbătă și duminică, 24 și 25 iulie, evenimentele din cadrul Young City Weekend se mută în parcarea de la Aushopping.

Sâmbătă 24 iulie, deschidem programul concertelor de la ora 19:00 cu Pumi și Dodo, după care îi invităm pe Argatu` & Moș Martin să continue distracția. Până la ora 2.00, ritmurile de hip-hop și electro vor fi asigurate de DJ Sauce.

Duminică, 25 iulie aducem în fața tinerilor alți DJ renumiți și cunoscuți pentru spectacolele oferite de pe scenele festivalurilor electronice: de la ora 19 începe Pumi, urmează Shtoots, un show cu efecte speciale marca DJ Shiver, iar seara se va încheia cu ritmurile muzicii electronice cu Yoshuu.

Accesul la eveniment se face, conform reglementărilor în vigoare: fiind primul eveniment public la care se va putea dansa, accesul persoanelor se va face pe bază de adeverință de vaccinare (pe suport digital sau hârtie), test PCR sau test rapid, nu mai vechi de 24 de ore. Persoanele care achiziționează bilete online sau la fața locului, beneficiază de test rapid gratuit din partea organizatorilor. Astfel, va fi un eveniment accesibil și totodată, sătmărenii se vor putea bucura de siguranță.

Biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe site-ul www.bilete.ro: pentru sâmbătă și duminică prețul unui bilet este de 25 RON, iar un abonament de 2 zile se poate achiziționa la prețul de 40 RON, se vor pune la vânzare de joi, 15 iulie ora 15 pe bilete.ro.

Tinerii din Satu Mare sunt încurajați să socializeze și să descopere stiluri muzicale dintre cele mai diverse, fără bariere culturale sau criterii de vârstă. Muzica și buna dispoziție vor fi la ele acasă, iar organizatorii, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M Zamfirescu, Aushopping Satu Mare se vor asigura că tinerii sătmăreni vor avea parte de cel mai electrizant weekend din ultimii doi ani.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.