Bilete la Vrei sa mori cu mine

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

" Nu exista decat un singur mod de a avea totul, sa nu ceri nimic"
O poveste inspirata din fapte reale.
O drama plina de umor negru care trateaza un subiect intunecat si controversat: Sinuciderea.
La prima vedere…
O tipa care crede ca le-a facut pe toate si viata nu mai are ce sa-i ofere, un tip care crede ca toti si toate lucrurile din jurul lui sunt false. O poveste de dragoste aparuta in cel mai nepotrivit moment.
Julie si August se intalnesc in cel mai neasteptat loc si pornesc in ultimul drum al vietii lor: zapada, fiorduri si prapastii, o zi si o noapte in care aleg daca sa traiasca sau sa moara.
Sau poate ca…
Julie este internata intr-un spital de psihiatrie si colegul ei de salon, pe care nici macar nu-l cheama August, o tachineaza si ii intinde nervii la maxim.
Sau…
Totul se petrece doar in mintea unui om bolnav si singur care are nevoie de ajutor.
De cate ori te-ai gandit ca esti singur, de cate ori ai trait cu impresia ca nimic nu o sa se schimbe?
Ce faci daca esti prins in acest dans macabru al gandurilor suicidale?
Unde este salvarea?
„Norway Today” de Igor Bauersima, piesa care a castigat premiul pentru cea mai buna drama contemporana. Bazata pe fapte reale, are parte de o adaptare de exceptie care ne transpune intr-o lume paralela in care posibilitatile, planurile reale si imaginare se intrepatrund dand nastere la noi intrebari, raspunsuri si la un final care te va surprinde in mod sigur.
Sinuciderea un act de curaj sau lasitate ?
• Drama
• Umor negru
• Thriller/Psihologic
Distributia: Alexandra Branza, Adrian Pantelimon
Regia: Florin Fratila
Durata 1h 25

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.