Bilete la Visul unei nopti de vara

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Visul unei Nopți de Vară" este una dintre cele mai mari capodopere ale dramaturgiei universale. În lectura noastră, trăsătura principală a acestei piese este multidimensionalitatea.

Odată cu Shakespeare coborâm în cele mai adânci compartimente ale psihologiei feminine și masculine. Căutăm să parcurgem cele mai interzise trasee dintr-un bărbat și o femeie. Iar mediul prin care spectacolul parcurge aceste căi este corpul. Întreg misterul întâlnirii dintre bărbat și femeie este spus prin corp: cel feminin și cel masculin.

Piesa “Visul unei nopți de vară” este de fapt povestea unei nunți. Shakespeare face din ceremonialul nunții un spectacol. E probabil cea mai spectaculoasă nuntă ...care n-a avut loc niciodată.
E poetică, erotică, fantastică și comică. Mireasa și mirele nu sunt însă niște oameni obișnuiți. Femeia e o superfemeie pe nume Hypolita iar bărbatul e un superbărbat pe nume Thezeu. Noaptea dinaintea nunții o petrec împreună, dar nu în realitate, ci acolo unde se poate întîmpla orice, în vis.
_________________________________________________

Irina Antonie, Alina Rotaru, Nicholas Cațianis și George Rotaru sunt cei patru actori care preiau absolut toate personajele imaginate de Shakespeare în această piesă și ni le înfățișează nouă.
Nu au o misiune deloc ușoară cu acest spectacol, însă ei fac totul sa para atat de simplu. Cei patru pun pe tavă în fața noastră talentul și timp de aproape doua ore se transformă neîncetat, jonglează cu toate stările posibile și se întrepătrund fără vreo secundă de pauză, iar noi trebuie doar să ne lăsăm purtați de un melanj de teatru şi dans către Visul lui Peter Kerek.
________________________________________________

"Visul unei Nopți de Vară"
cu:Irina Antonie
Alina Rotaru
Nicholas Cațianis
George Rotaru

traducerea & regia: Peter Kerek
muzica: Aurelian Stoleriu
video: Kotki Visuals
scenografia: Iuliana Vîlsan
producția: Teatrul LUNI de la Green Hours
cu sprijinul: Banca Transilvania & McCann Bucharest

Durată - 100 min. (fără pauză)
_________________________________________________

"Visul unei Nopți de Vară" este o piesă de teatru care face parte din seria de evenimente #SPECTOCULAR, susținută de Consiliul Județean Brașov.
_________________________________________________

Bilet - [30 lei]
Elevii și studenții au intrare gratuită pe baza carnetului.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.