Bilete la VERUM SOLITUS

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

VERUM SOLITUS Vocal Competition
Gala Laureaților – Finala concursului

Dirijor: David Crescenzi
Scenografie: Magdy Hawash

Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

***
VERUM SOLITUS Vocal Competition este un proiect de viziune culturală organizat de Opera Națională Română Cluj-Napoca împreună cu Asociația Culturală New Hope Music, ce aduce în atenție un nou concurs de interpretare muzicală – canto.
Verum Solitus Vocal Competition a luat naștere din dorința de a descoperi și susține interpreții de operă ai zilelor noastre, marcând anul 2023 cu o nouă competiție în România, adresată tinerelor talente ale universului operistic. Juriul este prezidat de mezzosoprana Viorica Cortez, căreia i se alătură Manageri și Directori artistici ai instituțiilor lirice din România și Republica Moldova. Sub egida Verum Solitus Vocal Competition se reunesc, așadar, numeroase personalități artistice și multiple entități culturale emblematice!
Gala Laureaților, care îi va aduce în atenția publicului pe cei 10 artiști lirici selecționați pentru finală, propune o seară cu totul specială, a cărui final va dezvălui cei trei câștigători ai competiții. Nu doar juriul va selecționa favoriții, ci și publicul este invitat să participe activ, votând în timp real prin SMS interpretul favorit.
Te așteptăm, așadar, să iei parte la o seară muzicală deosebită, cu un program muzical contând din selecții de arii din opere, care va scrie istorie în viața unor tineri artiști lirici talentați!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.