Bilete la Vecina de deasupra

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 aug 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Va invitam la o piesa de teatru savuroasa, o comedie care va va delecta, cu siguranta, mai ales ca ne vom reintalni in aer liber la terasa generoasa de pe marginea piscinei intr-un spatiu feeric!
Lounge-ul si bucataria raman deschise si dupa terminarea piesei, astfel incat sa va bucurati de o seara minunata in aer liber in continuare iar muzica relaxanta va continua sa va incante.

Mesele pot fi de 2 pers, 3 pers, 4 pers.

***Normele de protectie pentru Covid-19 sunt implementate in mod corespunzator la Terasa piscinei.

Open Door : Ora 21.oo

Ora : 21.30

Durata 70 min

Pret bilet : 40 Ron /pers

Rezervari mese prin bilete.ro
Confirmare locatie : 0731 223 310 / 0764 118 347

Kundalini Pool Bar & Lounge

Despre piesa si actori :

Paris. Un imobil. Două apartamente învecinate și doi proprietari: Sophie Delassere, recent mutată la noua ei adresă, împlinește 41 de ani de singurătate; Bertrand Lauchaume, cercetător și profesor de istorie antică, la Universitate, are doi cârnați planificați pentru cină. O inundație neprevăzută le dă planurile peste cap și îi obligă să se descopere. Bertrand se arată teribil de indignat din cauza pagubelor produse de noua lui vecină. Cea de dinainte era ideală, era paralizată. Lucrurile se complică grav, atunci când imprevizibila Sophie își propune să îl seducă pe nesuferitul dispus să o reclame. Pierre Chesnot este unul dintre dramaturgii care au întrecut standardele umorului. Textele lui, odată devenite spectacole, creează publicului dependență și urcă în topul comediilor pe care îți dorești să le revezi de nenumărate ori.

Actorii nostril talentati, Natalie Ester și Dragoș Stemate s-au aliat în demersul reconstituirii lumii lui Sophie Delassere și Bertrand Lachaume și abia așteaptă să deveniți martorii aventurii lor spectaculoase.

MUZICA: Bert Kaempfert

O PRODUCȚIE LUDUS & LOGOS, 2018

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.