Bilete la Vassa Jeleznova

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

“Vassa Jeleznova” este bazată pe textul romanului “Mama” al dramaturgul rus Maxim Gorki, nominalizat de 5 ori la premiile Nobel pentru Literatură. Spectacolul aduce în atenția iubitorilor de divertisment de calitate mai multe inovații teatrale. “Vassa Jeleznova” este prima piesă clasică jucată exclusiv de actori de comedie, bucurându-se de interpretarea excepțională a Adrianei Trandafir, Lucian Ghimiși (“Boeing Boeing”, “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”), Alexandra Velniciuc (“Boeing Boeing”, “Încurcatură la nivel înalt”, “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, “Încă nu, dar o să fie…”), Orodel Olaru, Mirela Stoian (“Las’ că știm noi!”, “Înca nu, dar o să fie…”), Raluca Ghervan (“Încă nu, dar o să fie…”) și Doru Ana.

Vassa Jeleznova, interpretată remarcabil de Adriana Trandafir, este o puternică femeie de afaceri, care încearcă să își protejeze averea și copiii chiar cu prețul unei crime. Sau poate două…Vassa Jeleznova trăiește într-o lume dură și coruptă în care cei puternici îi sacrifică fără scrupule pe cei slabi, iar ea a ales să fie puternică.

Capodopera lui Gorki, în viziunea regizorală a lui Șerban Puiu, devine o piesă polițistă cu iscusite accente de comedie, extrem de actuală și pentru faptul că se petrece în lumea afacerilor. Spectacolul beneficiază de muzică originală a lui Horia Ghiță, interpetată live, ceea ce adaugă atmosferă și ritm unui spectacol modern și antrenant.

Prima piesă clasică din repertoriul Teatrului Elisabeta ne aduce în prim plan un lanț de crime într-o lume corporatistă, o veritabilă capodoperă cu iz rusesc. Va rezista oare Vassa acestor provocări? Putem afla doar la fața locului, la “Vassa Jeleznova”.

Regia este semnată de Șerban Puiu, regizorul producțiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, “Boeing Boeing”, “Încurcătură la nivel înalt”, “Las’ că știm noi!”, “Încă nu, dar o să fie…”, “Capcană pentru un bărbat căsătorit”), scenografia de Ion Molete, iar costumele de Alexandra Constantin.

Autor: Maxim Gorki
Regizor: Puiu Șerban
Scenografie: Ion Molete
Tip Spectacol: tragi-comedie

Durată: 1h45min (fără pauză)

Distribuția:
Vassa Jeleznova – Adriana Trandafir
Prohor – Orodel Olaru
Anna – Alexandra Velniciuc
Mihail – Doru Ana
Semion – Vlad Lință
Pavel – Alexandru Prică
Liudmila – Irina Noaptes
Natalia – Raluca Ghervan
Lipa – Valeria Stoian
Duniasa – Mirela Stoian
Părintele Egor – Mihnea Nicolau

Pret bilet :

Categoria 1 : 40 lei
Categoria 2 : 20 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina