Bilete la Valentine’s Night at the Palace with Cătălin Milea - Chocolate, Jazz & Roses!

Data si locatia

14 feb

ora 19:00

Valentine’s Night at the Palace with Catalin Milea - Chocolate, Jazz & Roses!

Bucuresti, Palatul Bragadiru

Bilete   

de la 120,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Valentine’s Night at the Palace with Cătălin Milea - Chocolate, Jazz & Roses!

Bilet PEARL (Simplu): 120 ron
Bilet DIAMOND (Front Seat): 150 ron

Teatrul Godot în colaborare cu revista Jazz Compas vă invită să savurați o seară delicioasă în care jazz-ul, ciocolata și trandafirii sunt principalele ingrediente: Chocolate, Jazz & Roses! Protagonistul serii, saxofonistul Cătălin Milea alături de invitații săi, vă așteaptă la Palatul Bragadiru să marcați acest moment într-o atmosferă intimă, rafinată și elegantă.

Printre invitați se numără chitaristul Alex Man și talentatul contrabasist Alex Mike, susținuți de un virtuoz al ritmurilor, Iulian Nicolau la tobe. Vor exista și câteva surprize pentru toți cei prezenți, pe care le veți descoperi la momentul potrivit. Gazdele evenimentului, Cătălin Milea și Sumeia Ananda vor deschide seara cu un moment magic intitulat „The Power of Love.”

Dress code: Black & White *spiced up with a little bit of Red

Considerat unul din cei mai creativi artiști ai momentului, apreciat ca interpret, compozitor sau profesor, Cătălin Milea și-a început studiile la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, le-a continuat în Olanda (Conservatorul Prins Claus, Conservatorul din Amsterdam și Haga) și în S.U.A.. (Long Island University – Brooklyn, New York). În perioada 2008-2010 i-a fost acordată bursa Huygens Beurs a Guvernului olandez şi a fost sprijinit de fundaţia Makarov.

Fiind un fervent susținător al mișcării românești de jazz, el este inițiatorul primei reviste de jazz românești Jazz Compas, implicat atât în activitatea concertistică cât și pedagogică, oferind workshop-uri și masterclass-uri. A colaborat cu nume celebre precum Carlo de Rosa, Eric Revis, Tommy Crane sau Anthony Pinciotti, dar și cu ansambluri precum European Youth Big-Band (Peter Herbolzheimer), European Contemporary Orchestra (ECO), Camerata Ardesko.

Sumeia Ananda este coach de transformare umană, psiholog transpersonal, terapeut holistic, facilitator al constelațiilor familiale, profesor de yoga și meditație, cu peste 20 de ani de experiență. Activitatea ei este inspirată de contactul direct cu practicile și tradiția spirituală ale popoarelor native din America de Sud. Sumeia Ananda este creatoarea conceptului Ritual Magic Wedding ( www.sumeiaananda.com)

Alex Man este un chitarist si contrabasist de jazz de notorietate, premiat de revista Actualitatea muzicala in anul 2014. Expresiv și versatil, este recunoscut și ca un rafinat acompaniator. A colaborat cu muzicieni si big band-uri din țară și străinătate, in numeroase concerte de club sau pe scene de festival. În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București.

Mike Alex este un tânăr contrabasist în plină ascensiune artistică. Absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, colaborează cu artiști precum Mircea Tiberian, Sorin Zlat,, Sebastian Burneci, Răzvan Cojanu și alții. A susținut concerte ca solist contrabas clasic și a câștigat un număr considerabil de premii printre care si locul al II-lea la concursul national „New JazzPlayers” editia 2019.

Iulian Nicolau este probabil unul din cei mai buni bateriști de jazz la ora actuală. Încă de la vârsta de 17 ani întâlnirile artistice cu Borislav Petrov, Cătălin Milea și Alex Man îi deschid orizonturile către universul muzicii improvizate și jazz. Participă la diverse workshop-uri și colaborează cu nume importante ale jazzului românesc, printre care Mircea Tiberian, Nicolas Simion, Alex Man, Emil Bîzgă, Pedro Negrescu, Sorin Zlat și alții. Anul acesta vine cu lansarea albumului Tetrismatic alături de Cătălin Milea Quartet.

Gabriel Bălașa este un pictor desăvârșit al sunetelor, apreciat pentru prezenţa sa creativă. Instrumentul său, hand pan-ul este relativ nou, inventat în sec. XXI și inspirat de instrumentul Steel Drum. După o lungă căutare în care artistul și-a pus amprenta ritmului pe mai multe albume discografice, anul 2018 aduce primul său album solo din carieră “Natural Groove”, descris de muzicianul si compozitorul Ovidiu Lipan Țăndărică drept o “sinteză obsesivă a ritmului transpus în armonia universală”.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.