Bilete la Űrpiknik

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Picnic cosmic
comedie, fantastic, Ungaria, 79 minute, Subtitrat: RO

Regie: Badits Ákos

9 octombrie 2021, sâmbătă, 19:00, Cinema Csíki mozi, Miercurea Ciuc
Prețul biletelor: 10 lei

Încă din copilărie, Panna, o studentă excentrică, încearcă să trimită semnale în spațiu, așteptând un răspuns. Chiar dacă la universitate nimeni nu o ia în serios, teoria ei se dovedește adevărată: ca rezultat, un Băiat extraterestru, și el exclus de cei din lumea lui, ajunge pe Pământ. Dacă asta nu ar fi fost un șoc suficient, noul-venit îi divulgă fetei că planeta este sortită distrugerii, iar el însuși este interesat de un singur lucru: s-o salveze pe artista Sarolta Zalatnay, obiectul admirației sale.
Distribuție: Takács Zalán, Walters Lili, Rainer-Micsinyei Nóra, Árpa Attila

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.