UNPLUGGED - Aurelian Temisan & Special Guests

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Uite cu cine canta Temisan la noul concert de exceptie pe care il pregateste la TNB pe 26 iunie!

Pe langa invitati precum, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie de la Vunk, doua dintre cele mai bune voci feminine vor fi alaturi de juratul de la “Te cunosc de undeva”

In urma succesului pe care l-a avut cu concertul Unplugged organizat pe data de 20 martie la TNB, dar si al conceptului unic de show in peisajul muzicii din Romania, Aurelian Temisan revine cu forte noi si cu alte surprize. Artistul pune la cale un nou concert – de suflet pentru suflet – si le da intalnire tuturor iubitorilor muzicii sale, tot la TNB, de aceasta data pe 26 iunie! Invitatii speciali ai lui Temi sunt, ca si pe 20 aprilie, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie de la Vunk, dar noutatea este ca baietilor li se vor alatura si doua dintre cele mai bune voci feminine de la noi precum Paula Seling si Nico!

“Concertul Unplugged organizat pe 20 martie la TNB s-a bucurat de un real succes, astfel incat ne-am gandit sa refacem show-ul de zile mari tot la TNB, de aceasta data pe 26 iunie, acolo unde ii astept pe toti iubitorii muzicii mele! Este un concert de suflet pentru suflet, asa cum usor usor am inceput sa-mi obisnuiesc ascultatorii.

Sunt bucuros sa constat ca asteptarea a meritat efortul, acest concept care se pare ca se bucura de un culoar extrem de bun in peisajul concertelor din Romania prinde aripi! Este al doilea concert Unplugged al meu, il fac cu o mai mare asezare in scena, o mai mare credibilitate, ca dovada ca pe langa cei trei invitati de exceptie pe care i-am avut pe 20 martie si care vor fi alaturi de mine pe scena si pe 26 iunie, mai precis Gabriel Cotabita, Cornel Ilie (Vunk) mi se vor alatura si doua prietene noi, precum Paula Seling si Nico. Va astept cu drag sa ne fiti alaturi!”, a declarat Aurelian Temisan.

Distribuie aceasta pagina