Un pas in urma serafimilor - Gradina cu filme

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 iun 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Seara filmului românesc: proiecție „Un pas în urma serafimilor”
Marți, 12 iunie și Joi, 14 iunie va fi proiectat lungmetrajul „Un pas în urma serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu.
După proiecția din 12 iunie, criticul de film Ileana Bîrsan și invitații săi, vor purta o conversație despre film, la care spectatorii sunt invitați să participe.
Sinopsis
Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.
Regia Daniel Sandu
Cu Ștefan Iancu, Vlad Ivanov, Cristian Bota, Toto Dumitrescu

______________________________________________________________
Rezervările pot fi făcute prin intermediul platformei Bilete.ro, iar intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Rezervările se anulează automat cu 30 de minute înainte de începerea filmului. În cazul rezervărilor anulate, Grădina cu Filme poate distribui locurile rămase disponibile persoanelor doritoare, în ordinea sosirii în locație. Grădina cu Filme nu poate modifica rezervările deja efectuate de clienți în favoarea unui alt client, cu excepția anulării din oficiu a rezervărilor nevalidate cu 30 minute înainte de începerea filmului.

Pentru anulări vă rugăm să sunați la numărul 0733700704.

Distribuie aceasta pagina