Bilete la Un metru de dragoste

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Comedia „UN METRU DE DRAGOSTE” este o adaptare a textului „Crize” scris de autorul contemporan Mihai Ignat.
Spectacolul surprinde într-o cheie comică dorințele ascunse și caracterele a doua cupluri din zilele noastre.
În personajele ce prind viată pe scena veți putea regăsi simplitatea și diversitatea umana cu care intrăm în contact în fiecare zi.

Distributia spectacolului:
Anca-Denisa Mihăilescu
Simona-Roxana Popescu
George-Florin Ionescu
Ștefan-Silviu Lupescu

Regia: George-Cătălin Gheorghiu
Scenografie- Maria-Alexandra Ivan
Asistent scenografie: Andreea Burlacu
Light design: Emy Stanciu
Sound design: Robert Găgeată
Producție muzicala: Raw Studios

Conform Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, vă informăm că:
- participarea publicului este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu purtarea măştii de protecţie și doar în condițiile prezentării Certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19 sau prezentarea unui test negative RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
- în situația minorilor cu vârsta mai mică de 6 ani, nu este necesară prezentarea unui certificat.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.