Ultra

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 sept 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Documentarul ungaro-grecesc Ultra ne poartă în aceeași măsură la limitele capacității fizice umane, și în adâncurile sufletului. Simonyi Balázs și echipa sa prezintă lupta a cinci sportivi pe durata legendarei competiții Spartathlon. Unicitatea filmului constă și în faptul că regizorul a fost participant al competiției în mai multe rânduri, fiind el însuși unul dintre cei cinci competitori.
Până în prezent Simonyi a parcurs de patru ori traseul. Împreună cu ceilalți protagoniști, pe lângă efortul fizic, se supune unui examen lăuntric de cunoaștere de sine. Se străduiesc să-și tămăduiască traumele, să-și cunoască și să-și accepte sinele. Facem cunoștință cu motivațiile concurenților, atât privind concursul, cât și dincolo de acesta, motivele care i-au determinat să alerge pe această distanță enormă.
Ultra este un film palpitant, sincer, cuceritor. Ne asimilăm cu eroi lui, simțim forța care îi împinge mai departe, și încă puțin mai departe. Creat cu tehnicile cele mai moderne, bogat în spectaculoase imagini filmate din drone, pelicula oferă o experiență unică, extraordinară.

Distribuie aceasta pagina