Bilete la UFUK COȘKUN | Sunetele Anatoliei Saz & Voce

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Muzicianul turc Ufuk Coșkun a reprezentat una dintre revelațiile anului la ediția X a Balkanik Festival și suntem bucuroși că ne vizitează de la Istanbul pentru un concert pe terasa KATZ Gastrolab sambata, 13 Aprilie, de la ora 18:30.
Ufuk Coșkun cântă de 20 de ani la baglama (saz), iar pasiunea pentru filozofia și sunetul acestui instrument a transmis-o prin concerte în majoritatea orașelor mari din Turcia și Germania. Prin muzica sa, el redă sentimentele predecesorilor săi anonimi și se află într-o continuă descoperire a spectrului propriilor sale trăiri.
Pentru că singurul limbaj cu adevărat universal e muzica, Ufuk ne invită să facem împreună o călătorie sonoră în Anatolia. Vom face un popas atât în inima folclorului anatolian, cât și în propriul limbaj muzical al artistului. Vom asista la jonglări între trecut și prezent și vom traversa un amalgam de emoții modelate de saz și voce, împreună cu Ufuk Coșkun.
Details:
UFUK COȘKUN | Sunetele Anatoliei Saz & Voce
Open Doors: 18:00 | Concert 18:30
Bilet: 50 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
________________Regulament concerte_____________________
Achiziția biletelor se face de pe platformele de ticketing.
Achiziția de bilet asigură și rezervarea la masă
Toate biletele puse în vanzare au loc la masă
Toți spectatorii platesc bilet indiferent de varsta (excepție 0 – 3ani)
Nu sunt permise animale de companie (concertul se desfasoara in mansarda) – pe terasa se permite intrarea cu animale
Prețul biletului nu include consumația la masă
Masa rezervată pe durata evenimentului este de minim 4p. În cazul în care ați achizitionat 2 bilete, iar concertul este sold out, există posibilitatea să stati la masa și cu alți spectatori.
Aranjarea la mese se face in functie de momentul achizitiei biletului.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.