Bilete la UEFA Women's European Qualifiers - Romania vs Armenia

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 iul 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Biletele la partida România – Armenia din preliminariile WEURO2025 sunt disponibile online!

Naționala feminină încheie grupa de calificare la Campionatul European de Fotbal Feminin din 2025 pe stadionul din cadrul complexului CSN ”Arcul de Triumf”,
Tricolorele mai au de disputat două jocuri din această grupă, contra Kazahstanului în deplasare, pe 12 iulie, și pe teren propriu, contra Armeniei, partidă care va încheia etapa grupelor de calificare la WEURO 2025! Meciul cu Armenia este programat marți, 16 iulie 2024, de la ora 20:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf!”
Începând de luni, 01 iulie 2024, biletele pentru partida de acasă sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.
Acces gratuit pe stadion pentru copiii sub 14 ani!
Prețul unui bilet este de 10 lei în tribune și 50 lei în sectorul VIP. Acestea vor putea fi achiziționate și în ziua meciului, începând cu ora 12:00, de la casieria stadionului.
Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în toate zonele stadionului, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.