Bilete la UEFA Conference League - CFR 1907 Cluj - SK Slavia Prague

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 oct 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente


BILETE PENTRU MECIUL CU SLAVIA PRAGA GRUPA G CONFERENCE LEAGUE, JOI, 13 OCTOMBRIE, ORA 19:45!

Abonații pentru Liga 1, sezonul 22/23, nu au acces pe baza cardurilor la meciurile din grupe, dar au avut prioritate la pastrarea locului de pe carduri pentru meciul cu Slavia la casele de bilete.

Marți, 27 septembrie, începem vânzarea de bilete online pentru toată lumea!

Prețurile biletelor pentru meciul cu Slavia Praga:

Business Lounge VIP A, sect 7 și 8 (protocol inclus) – 500 lei
VIP B – 100 lei
VIP A – 80 lei
Tribuna 1 – 40 lei
Tribuna 2 – 35 lei
Peluză – 20 lei

Copiii sub 7 ani au intrare gratuită la acest meci în Tribuna 1, Tribuna 2 și Peluza.
Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil!
Ne vedem în Gruia!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.