Turneu Parazitii

Alege evenimentul

27 apr

ora 20:00

Parazitii

Timisoara, Sala Olimpia

Bilete   

de la 40,00 RON

12 mai

ora 22:00

Parazitii

Buzau, Club No Limit

Bilete   

de la 40,00 RON

PARAZITII - celebra si controversata trupa de rap si hip hop formata din Cheloo,Ombladon si FreakaDaDisc, urca pe scena Salii Sporturilor C-tin Jude (Olimpia) pentru fanii timisoreni,pe data de 27 Aprilie a acestui an.

În martie 1994, Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) înființează Paraziții. În luna mai i se alătură Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă)

Prima lor piesa inregistrata este “In jur”.
În iarna anului 1994 se alătură formației DJ I.E.S. Primul album, "Poezii pentru pereți", produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 și a fost al doilea album de rap din România (după R.A.C.L.A. și înainte de B.U.G. Mafia).
Din martie 1999, Paraziții încep oficial colaborarea cu Rebel Music, primul label underground din România, axat pe management, impresariat și producție.
În 1999 apare pe piață compilația „Hip și Hop Murale” .
In acelasi an, în locul lui DJ I.E.S., este cooptat unul dintre cei mai prolifici DJ din țară: FreakaDaDisk (Petre Urda; ex-"Morometzii"). Parazitii realizeaza coloana sonora a filmului NORDRAND a acasei de film”LOTUS FILM “si devin astfel, prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K (martie 1999). În 2003 apare albumul solo al lui Cheloo, "Sindromul Tourette". De pe acest album va aparea clipul "Vicii" cu Bitză.
În următorul an, 2004, scoate și Ombladon un album solo, "Condoleanțe". Clipul "Egali din naștere" cu raku va câștiga premiul VMA 2004.
Au urmat o serie de albume ale trupei Parazitii cat si albume solo,dar si featuring cu alte nume celebre.
In 1016,trupa revine cu cel de-al 11-lea material, intitulat "Lovitură de pedeapsă",despre care Cheloo spune ca este un album conceput și scris foarte old school."
Baietii își permit luxul de a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă o fac de după perdeaua caterincii, metaforelor sau a jocurilor de cuvinte. Politicul, socialul, ironia extremă, umorul negru, conștiinciozitatea, realitatea cotidiană, sunt subiecte tabu abordate de Parazitii.

Ora de incepere a concertului este ora 20.00

Pretul biletelor este in functie de categoria locului:
Cat . I= 60 LEI
Cat.a II a = 40 LEI

Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani este strict interzis!

INFORMATII /REZERVARI:tel 0724689288


Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea