Bilete la TT Spoken Word Poetry & Debate

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 mai 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ești curios/ curioasă să afli mai multe despre poezia care se scrie astăzi? Ți-ai dorit vreodată să stai față în față cu un poet/ o poetă și să discuți despre poemele sale?

Teatrul Tineretului te invită sâmbătă, 20 mai, la cea de-a șasea și ultima ediție a TT Spoken Word Poetry & Debate din această stagiune, un eveniment care creează contextul unui dialog între noile generații de poeți/poete și publicul tânăr.

Invitatul acestei ediții este poetul Mihai Ivașcu.

***

Mihai Ivașcu (1997, București) este poet și specialist în comunicare. A absolvit licența în Publicitate (SNSPA) și masteratul în Studii culturale (CESI). În liceu a fost redactor șef adjunct al revistei Art Out, iar în studenție a lucrat ca reporter și voce pentru Radio România Cultural.
A publicat eseuri și cronici în numeroase publicații, dintre care menționăm Liternet, Dilema Veche, Dissolved Magazine, SUB25, a1.ro, Noise Poetry, Opt motive, Poesis Internațional. Debutează cu volumul de poezie pe cer jetoane (CDPL 2019) și scrie în antologiile Izolare forțată (CDPL 2020), Despre debut. Istorii personale (CDPL 2021), Fenomenul Green Hours (CDPL 2021). Participă la rezidențe literare (Memorialul Ipotești, Colocviile Tinerilor Scriitori, Tabăra de creație Petre Stoica ș.a.) și în proiecte culturale (Apropo de literatura română contemporană, Writers Happy Hour, ConnectArts-Note, Lumea de mâine etc.). Fondator al mezanin.ro și freelancer cultural, se pregătește să lanseze un nou volum de poezie și câteva piese de teatru.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.