Traffic Strings - ClassiComicShow

Data si locatia

16 dec

ora 19:00

Traffic Strings - ClassiComicShow

Bucuresti, Sala Radio

Bilete   

de la 75,00 RON

Concertul ClassiComicShow va fi unul cu totul special . Am creat pentru Dvs., fanii noștrii, cat și pentru ceilalți consumatori de muzică bună care incă nu ne cunosc, o seară in care preț de două ore veți uita de tot și de toate . Un program muzical foarte dinamic, dedicat unei palete foarte largi de audiență, intre 19 si 90 de ani

Pe 16 Decembrie la sala Radio, de la ora 19: 00, vom da viată unor partituri celebre cât și unor lucrari mai puțin cântate . Esențial pentru noi a fost să ințelegem si să patrundem in “magma sonora” a compozițiilor dinastiei Strauss pentru a putea aborda dinamica intensitații muzicii lor, lucru care ne va permite să o interpretăm cât mai aproape de adevar si de elegant cu putința .

Ce altceva poate simboliza aceasta muzică decat eleganța dusa la superlativ. Valsul este regele, Polca regina iar acești compozitori extraordinar de inspirați i-au fost cei mai credincioși slujbași.

Ne-am propus ca programul serii sa fie un amestec perfect intre tehnică, pasiune si o subtilitate comică originală. Exprimate fără a trece linia ce poate afecta integritatea muzicii acestor ilustri compozitori vienezi, momentele comice vin să o completeze, creându-vă Dvs., auditorilor noștri, senzații de neuitat.

Povestea merge mai departe prin muzică, Sâmbată 16 Decembrie 2017 !

Distribuie aceasta pagina