Traffic Strings - ClassiComicShow

Data si locatia

16 dec

ora 19:00

Traffic Strings - ClassiComicShow

Bucuresti, Sala Radio

Bilete   

de la 75,00 RON

Regretam profund trecerea in nefiinta a Majestatii Sale Regele Mihai.

Tinand cont ca la ora la care incepe spectacolul, ora 19:00, funerariile majestatii sale Regele Mihai vor fi déjà incheiate, va informam ca din respect pentru spectatorii nostri care au achizitionat bilete, am decis ca spectacolul ClassiComicShow programat in data de 16 Decembrie la sala Radio la ora 19:00 va avea loc in aceleasi conditii communicate initial .

Concertul ClassiComicShow va fi unul cu totul special . Am creat pentru Dvs., fanii noștrii, cat și pentru ceilalți consumatori de muzică bună care incă nu ne cunosc, o seară in care preț de două ore veți uita de tot și de toate . Un program muzical foarte dinamic, dedicat unei palete foarte largi de audiență, intre 19 si 90 de ani

Pe 16 Decembrie la sala Radio, de la ora 19: 00, vom da viată unor partituri celebre cât și unor lucrari mai puțin cântate . Esențial pentru noi a fost să ințelegem si să patrundem in “magma sonora” a compozițiilor dinastiei Strauss pentru a putea aborda dinamica intensitații muzicii lor, lucru care ne va permite să o interpretăm cât mai aproape de adevar si de elegant cu putința .

Ce altceva poate simboliza aceasta muzică decat eleganța dusa la superlativ. Valsul este regele, Polca regina iar acești compozitori extraordinar de inspirați i-au fost cei mai credincioși slujbași.

Ne-am propus ca programul serii sa fie un amestec perfect intre tehnică, pasiune si o subtilitate comică originală. Exprimate fără a trece linia ce poate afecta integritatea muzicii acestor ilustri compozitori vienezi, momentele comice vin să o completeze, creându-vă Dvs., auditorilor noștri, senzații de neuitat.

Povestea merge mai departe prin muzică, Sâmbată 16 Decembrie 2017 !

Video

Distribuie aceasta pagina